Hervullen

Verkoop cartridges en printers

Pasfoto's

Digitaliseren van super8 en VHS films

DHL parcelshop

Installatie en

onderhoud


Hervullen

Het hervullen van uw cartridge is een goedkoop alternatief voor een nieuwe, vaak dure inktpatroon. Wij gebruiken inkt welke vergelijkbaar is met de originele waardoor bijvoorbeeld zwarte afdrukken ook echt zwart zijn en kleurenfoto’s niet na een paar weken vervagen.

 

Trucs

In principe is iedere inkt- en tonercartridge navulbaar. Tegenwoordig worden er wel trucjes verzonnen om het vullen te ontmoedigen. Het plaatsen van een chip is daar een goed voorbeeld van. Gelukkig kunnen wij veel trucjes omzeilen door bijvoorbeeld een chip of printer te ‘resetten’.

 

Tips

Een cartrdige kan meestal  meerdere keren hervuld worden. Belangrijke tips om de cartridge in goede conditie te houden zijn:

- Print de cartridge niet leeg:  Kleuren minder? Stop met printen en print niet met zwart verder. Doorgaan met printen versnelt de uitdroging van de cartridge.

- Laat de lege cartridge niet langer dan een paar dagen tot een week liggen. Bewaar hem eventueel in een sluitzakje in de koelkast.

- Vervoer de cartridge in een papieren envelop en gebruik geen plastic boterhamzakjes, folie of plakband! 

Milieu

Naast een forse besparing op uw printkosten ontziet u het milieu. De totale berg met lege inkt- en tonercartrdiges is gigantisch! Door uw cartridge te vullen maakt u die berg weer een klein beetje kleiner.


Garantie

Wij geven 100% garantie op iedere navulling. Mocht een gevulde cartridge niet goed printen of geeft-ie een storing, dan verrekenen wij het vulbedrag met een nieuwe cartridge. Met een kassabon heeft u in principe altijd garantie!