Hervullen

Verkoop cartridges en printers

Pasfoto's

Digitaliseren van super8 en VHS films

DHL parcelshop

Installatie en

onderhoud


Cartridges en printers

Bij ons in de winkel hebben we altijd een aantal modellen printers op voorraad. De meest gangbare printers zijn geschikt voor regelmatig gebruik, thuis en op kantoor. Ook als u maar zelden print hebben wij een passende oplossing klaarstaan. Ons uitgangspunt is voordelig printen mét behoud van kwaliteit. Aan de hand daarvan selecteren wij onze printers.

 

Buiten de originele cartridges verkopen wij compatible cartridges van ons eigen merk, SecondLife inkjets.

Wie voordelig wil printen én hart voor het milieu heeft, gebruikt inkjet cartridges van SecondLife. Cartridges van SecondLife zijn:

  1. Gerecycled én compatible (alternatieve) inkcartridges
  2. Gevuld met A-kwaliteit inkt
  3. Voller dan die van de meeste bekende merken

Kostenbesparing

De prijzen van SecondLife liggen tot 50% lager dan de originele prijzen. Daarnaast bevatten SecondLife cartridges, afhankelijk van het type, soms 2 tot 4 keer zo veel inkt!

 

Milieuvriendelijk printen

SecondLife cartridges zijn en worden zo veel mogelijk gerecycled. Lege cartridges kunt u weer inleveren bij ons in de winkel.  U draagT op deze manier bij aan een beter milieu.

 

Kwaliteitsprints

SecondLife gebruikt A-kwaliteit inkten van Duits fabrikaat. Dit geldt ook voor al onze refill-inkten. Kleuren zijn levendig en sprankelend, zwart is ook echt diep zwart. Prints vervagen niet zodra ze goed en wel droog zijn. 

 

100% garantie

Elke cartridge wordt getest voordat deze verpakt wordt. Mocht u toch een defecte cartridge treffen, dan kunt u deze bij ons kosteloos omruilen. Wij doen niet moeilijk: Garantie is 100%.